Tarieven

Wat kost een stukadoor

De prijzen op deze pagina zijn een richtlijn. Voordat wij jou een daadwerkelijke prijs kunnen geven, hebben wij eerst meer informatie nodig over de uit te voeren werkzaamheden. In elk opdracht zijn er grote verschillen. Zo heeft de ene muur maar 8 mm pleisterwerk nodig en de andere heeft mogelijk 4 cm pleisterwerk nodig. Sommige muren vereisen meer reparatie werkzaamheden dan andere. Daarom is het altijd raadzaam om ons te bellen. Onze experts kunnen de klus bekijken en een gratis offerte uitbrengen. Zo weet je vooraf waarvoor je betaalt en komt je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Wat doet een stucadoor?

Onze stukadoors helpen jouw je huis te verfraaien. Door stucmiddel te gebruiken zien beschadigde muren en gevels er glad, fris en nieuw uit. De meeste stucwerken bestaan ​​uit voegspecie, gipsmortel en pleisterwerk.

Wat kost stucen?

Stukadoorswerk vanaf 8,00 per m². Het is niet mogelijk om voor alle soorten stucwerk een vaste prijs te geven. Er zijn te veel verschillende factoren die stucwerk beïnvloeden.

Het hangt af van hoeveel pleisterwerk er moet worden aangebracht en hoe dik de pleisterlaag moet zijn. Daarnaast heeft de kleurkeuze en stucwerk ook invloed op de prijs. Badkamers stucen kost vaak meer dan woonkamermuren doordat deze waterdicht moeten zijn. 

Wanneer kan ik mijn muur behangen/verven?

Stucmiddel droogt ongeveer 1 mm per dag. Als de muur is gestuct met een laag pleisterwerk van 8 mm betekent dit dat het 8 dagen duurt voordat het verf of behang klaar is.

Hoelang moet stucwerk drogen?

Stucwerk droogt met ongeveer 1mm per dag. Hoe dikker de stuclaag hoe langer het duurt om te drogen. Wij brengen daarom altijd de juiste dikte aan, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan.

Wat moet ik doen na het stucen?

Zodra het stucwerk klaar is, is het eerste wat je moet doen, wachten tot het stucwerk droog is. Nadat het is opgedroogd, kunt je beginnen met behangen of schilderen. Je kunt de muren ook met latex spuiten. Zo zie je een egale strakke wand. Een bijkomend voordeel is dat de wanden veel sneller afgewerkt worden. Doordat de druk overal gelijkmatig is verdeeld krijg je een veel beter eindresultaat dan wanneer de wanden gesaust worden met een roller.

Wat is het verschil tussen pleisteren en stucen?

pleisterwerk wordt vaak dunner dan raapwerk aangebracht. Gemiddeld wordt 2-4 mm stucwerk aangebracht bij het pleisteren van wanden. Voor raapwerk ligt dit tussen de 8 mm en 5 cm.

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier