Latex Spuiten Amersfoort

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat hem door ons Latex Spuiten

Let op! Deze dienst leveren wij alleen na eigen stucwerk

Wat is Latex Spuiten?

Latex spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van een verflaag. Deze kleurcoating is gemaakt van latexverf en is in veel diverse kwaliteiten te verkrijgen.

Latexverf kan worden aangebracht op zowel muren en plafonds. Wij gebruiken de beste vernevelaars die op de markt aanwezig zijn. Omdat door ons de nieuwste technologie wordt gebruikt, kan de verneveling van de verf op de meest betrouwebare manier worden uitgevoerd. In dit geval krijg je strak afgewerkte, streeploze wand.

Een ander voordeel van latexspray is dat het zeer snel aangebracht kan worden. Het meeste werk bestaat uit het afplakken en verzorgen van de ruimte. Door de ruimte af te dekken voorkomt u dat alle verf in de meubels trekt die niet uit de ruimte gehaald kunenn worden. Het wordt aanbevolen om de kamer leeg te maken voordat je de muren en het plafond gaat spuiten. Bedek alles wat niet uit de kamer kan worden verwijderd met folie.

Als je het ons laat doen zorgen wij er voor dat het wordt vastgemaakt met tape van hoge kwaliteit om te voorkomen dat de verf bij je inboedel terecht kan komen. Wil je dit werk uitbesteden? Dan kunnen wij één van onze vakmannen jouw kant opsturen nadat je een gratis offerte hebt aangevraagd via onderstaand nummer

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Streeploos latex spuiten

Streeploze wanden

Maak je de keuze om de muren te laten latex spuiten, dan maak je in onze ogen een goede keuze. De druk wordt namelijk gelijkmatig verdeeld. Zo wordt de verf overal even dik aangebracht. Met een roller heb je niet hetzelfde resultaat. Bij een roller is de druk altijd ongelijk verdeeld. Dit resulteert dan weer in een muur waar veel strepen in zichtbaar zijn.

Spuiten gaat vaak ook vele malen sneller dan het sausen van de ruimte met een roller. Het afplakken van de woonkamer neemt vaak al meer tijd in beslag dan het spuiten zelf.

In principe kun je latex verf op vrijwel alle muren spuiten. Toch raden wij aan om je muur saus klaar te laten stucen voor het mooiste eindresultaat. Het verschil? Met veel lichtval zul je veelal alle ongelijkheden in de muren zien. Met een saus klaar gestucte wand kun je dit voorkomen.

Je doet er goed aan om je wanden te laten stucen door Stukadoor Amersfoort.

Welke kleuren latex verf?

Als je jouw muren wilt laten latex spuiten, dan heb je veel keuze in kleuren. Je kunt namelijk alle denkbare RAL-kleuren op je muur krijgen. Denk er ook aan dat er veel verschillende soorten en kwaliteiten verf te verkrijgen zijn. Onze specialisten letten specifiek op de dikte van de verf. Wanneer de verf te dik is, zal deze de nozzle van de verfspuit verstoppen. Dit brengt natuurlijk veel problemen met zich mee. Daarom doe je er goed aan om je muren door een echte professional te laten spuiten.

Heb je een nieuwbouw woning? Dan is de meest gekozen kleur RAL 9016. Dit is een hagel witte kleur. Deze geven je woning dan ook een ruime en hygiënische uitstraling. Maar je bent natuurlijk altijd zelf degene die de uiteindelijke kleur of wittint bepaald.

RAL-kleurenkaart
Stuc ondergrond

Welke ondergronden?

Latexverf kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden. Latexverf is als het ware hetzelfde als gewone muurverf. Het verschil is dat het spuiten van de verf een veel beter eindresultaat zal geven doordat het op de perfecte manier verdeeld wordt over de wanden.

Je kunt deze verf bijvoorbeeld gebruiken bij gepleisterde muren (ook met decoratief patroon), stucwerk of bijvoorbeeld op gipsplaten. Vaak kan sierpleisterwerk direct in de juiste kleur worden aangebracht. Mocht je de kleur zat zijn? Dan kun je er gewoon overheen spuiten!

Om het beste resultaat te garanderen adviseren wij om je muren saus klaar af te laten werken. Zo krijg je een egale streeploze wand die zorgt voor een frisse blik in de ruimte die jij aan het renoveren bent. 

Interesse in latex spuiten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via onderstaand telefoonnummer.

Specialist in nieuwbouw woning

Nieuwbouwwoningen vragen een specifieke aanpak. Niet alle wanden zijn altijd direct geschikt om te sausen of te laten spuiten. Daarom worden de wanden vaak eerst met een dunne laag pleisterwerk behandeld. Nadat de afwerking is opgedroog kan deze airless gespoten worden met latexverf.

Om een volledige woning af te werken kost vaak een aantal dagen. Afhankelijk van de grootte van het pand natuurlijk.

Tijdens het afwerken maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit verf. Op die manier kunnen wij het hoogst haalbare eindresultaat garanderen. Latex spuiten is vaak ook nog eens goedkoper dan de woning rollen met een roller.

Interesse in het spuiten van uw woning? Offertes zijn gratis, vraag er zo snel mogelijk een aan.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 5,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier