Stucen Amersfoort

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat hem door ons stucen

Stucen amersfoort

Woon je in of rond Amersfoort en ben je op zoek naar een stukadoor, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil jij je woning verbeteren? Dan raden wij het aan om ongelijke wanden te laten stucen door een erkend bedrijf zoals Stukadoor Amersfoort. Dit is één van de beste manieren om jouw muren een nieuwe look te geven. Zo kunnen er lagen stucwerk aangebracht worden op verschillende delen van de woning. Kies bijvoorbeeld voor de woonkamer of slaapkamer. Maar je kunt ook jouw badkamer of de buitenkant van je huis verbeteren.

Heb je bijvoorbeeld stucwerk of spachtelputz op je huidige muur, dan kunt je de muur opnieuw schilderen. Als je de ruwe textuur wilt verwijderen, dan kunnen wij muren met structuur ook weer glad strijken.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stucen Amersfoort

Gladde wanden

We krijgen vaak de vraag of de woonkamer- en slaapkamermuren weer glad kunnen worden gemaakt. Het antwoord is natuurlijk ja! Onze ervaren stukadoors doen niets anders. Stukadoor Amersfoort beschikt over ervaren vakmensen.

Muren kunnen worden geëgaliseerd met verschillende soorten stucwerk. Je kunt kiezen uit stucwerk, decoratieve afwerkingen zoals gipsornamenten of gewaxt beton (Beton Ciré). Sommige stucwerken kunnen direct in de juiste kleur worden aangebracht. Er handig natuurlijk!

Zo hoef je geen tijd hoeft te besteden aan schilderen.

Badkamer stucen

Ben jij (van plan) om jouw badkamer aan te verbouwen? Wil je een moderne uitstraling, dan is het bekleden van je badkamer met betonnen ciré een perfecte oplossing. Houd er rekening mee dat normale stucmiddelen niet in badkamers kan worden toegepast vanwege de vochtigheid die in de ruimte aanwezig is.

Badkamers vereisen een van de volgende stucsamenstellingen: Tadelakt, Microbeton, Beton Cire of Terrastone.

Het laten beklenden van de wanden van de badkamer met stucwerk is tegenwoordig erg populair. In badkamers waar tegels altijd de norm waren, komt stucsel steeds vaker voor. Door jouw badkamer te verbouwen krijgt deze een frisse, moderne en hygiënische uitstraling. Hierdoor creëer je in je badkamer meer rust.

Het gebruik van de juiste materialen kan schimmel in uw badkamer voorkomen. Dit komt vooral veel voor bij voegen tussen tegels. Als je de juiste producten wilt toepassen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Standaard onderhouds werkzaamheden zijn een belangrijke factor bij het voorkomen van schimmels. Het gebruik van onze pleister bespaart u veel schoonmaakwerk. Lijkt dit jou ook wel iets? Vraag dan snel een offerte aan.

Stukadoor aan het werk in het centrum van amersfoort
Plafond stucen

Plafond stucen

Naast de wanden kun je ook het plafond gladstrijken. Stukadoor Amersfoort laat het plafond egaliseren. Het voordeel is dat er geen oneffenheden in het plafond ontstaan. Het plafond bepaalt de sfeer van de ruimte. Daarom wil je natuurlijk een goed geegaliseerd plafond als eindresultaat. wij kunnen jou daarbij helpen!

Of je nu kiest voor een gladgestreken plafond of een gedecoreert plafond. Wij staan voor je klaar.

Wij weten als geen ander dat je klassieke details wilt zien in een klassieke woning. Daarom stemmen we de stucstijl af op jouw wensen. Wil je een eenvoudige of traditionele plafond? Neem dan contact op met stukadoor Amersfoort. Wij regelen alle werkzaamheden van A tot Z! Vraag nu een gratis offerte aan.

Buitenkant huis stucen

Heeft de buitenzijde van je huis een opknapbeurt nodig? Overweeg dan om het te laten stucen door echte vakmannen. Het geeft een moderne en frisse uitstraling. Het ziet er jonger uit en jouw woning zal zeer waarschijnlijk in waarde stijgen. Een goede keuze als u het ons vraagt. Door de juiste stucmiddelen te kiezen, kunt je jouw huis in verschillende kleuren afwerken.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor spachtelputz. Dan kun je zelf bepalen welke kleur je aan de buitenkant van je woning wilt hebben. Dit scheelt veel schilderwerk. Uiteraard zorgen de mensen van Stukadoor Amersfoort ervoor dat de afgewerkte woning waterdicht is.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 8,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Klanten vertellen

“Onze kantine was in één dag helemaal gestuct. Ze hebben alles netjes achtergelaten en alles perfect afgewerkt. Grote klasse!”
AH

“Stucen kun je wel overlaten aan de mensen van Stukadoor Amersfoort. Je merkt echt dat zij al jaren in het vak zitten. Wij raden dit bedrijf aan”
3M

“Voor het tegelen van de keuken hebben wij Stukadoor Amersfoort eerst de muren laten stucen. Ze zijn kaarsrecht afgewerkt”
KFC

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier