Spachtelputz Amersfoort

Geef je woning een nieuwe look. Laat ons spachtelputz aanbrengen

Wat is Spachtelputz?

Spachtelputz is een sierpleister op kunststofbasis met een gelijkmatige korrelstructuur. Deze constructie geeft je huis of kantoor een klamerende en strakke uitstraling.

Het is een zeer aantrekkelijke afwerking aangezien de kleur- en stootvastheid zeer hoog zijn. Het materiaal bevat kleine steen korreltjes die in verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Ze kunnen verschillende texturen hebben. Zo heb je een fijne textuur. Hierbij zijn de korrels ongeveer 0,5 mm. Bij de grove structuur kan dit tot wel 4mm zijn.

Spachtelputz kan het beste worden aangebracht op gladde, vlakke oppervlakken. Voor glad stucwerk voor uw woning kunt u contact met ons opnemen. Wilt u Spachtelputz op de muur? Neem dan contact op.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stuc ondergrond

Ondergrond

Wil je spachtelputz aan de muren aanbrengen? Dan is het belangrijk dat de ondergrond eerst vlak wordt gemaakt om de optimale hechting van het materiaal te kunnen garanderen. Als de muren ongelijk zijn dan kun je het beste eerst de muur pleisteren. Dit is één van de meest kosteneffectieve manieren om spachtelputz op je muur te krijgen zonder het snel te hoeven vervangen.

Ga je zelf spachtelputz aanbrengen? Dan is het belangrijk dat je de wanden eerst voorbehandeld met een primer. Dit wordt ook wel voorstrijk genoemd. Wanneer je de wanden direct behandeld met spachtelputz, kan het zijn dat de oude wand het vocht onttrekt uit je materiaal. Door primer te gebruiken wordt de muur al volgezogen met het voorstrijk middel. Dit zorgt voor een goede hechting van de spachtelputz.

Wil je er zeker van zijn dat het goed wordt aangebracht? Dan is uitbesteden de beste keuze. Maak vandaag nog een afspraak met Stukadoor Amersfoort.

Welke kleuren Spachtelputz?

De kleuren waarin je spachtelputz aan kunt brengen is één van de grote voordelen van het materiaal. Het kan namelijk in elk gewenste kleur worden aangebracht. Je hoeft het later dus niet nog een keer te schilderen. Dit scheelt niet alleen veel tijd en frustratie, maar ook nog eens veel geld.

Kom je er achter dat de kleur toch niet helemaal uit pakt zoals je had verwacht? Geen zorgen! Je kunt je muur gewoon over verfen, maar je kunt ook kiezen voor het laten latex spuiten van je wanden. Zo weet je zeker dat de verf egaal over de muur wordt verspreid.

Vraag daarom nu een offerte aan om spachtelputz op je muren aan te laten brengen.

 

RAL-kleurenkaart
bestaand pleisterwerk

Over bestaand pleisterwerk

Heb je al pleisterwerk op je wanden zitten? Dan heeft het geen zin om hier direct nieuwe spachtelputz overheen te strijken. Het bestaande pleisterwerk is waarschijnlijk erg droog. Hierdoor zal het alle vocht uit het nieuwe materiaal onttrekken. Doordat dit gebeurd hecht het nieuwe materiaal niet goed. Hierdoor kunnen scheuren en gaten in je muren ontstaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Daarom raden wij het aan om je muren eerst te laten pleisteren door professionele arbeiders. De vakmensen van Stukadoor Amersfoort staan dan ook altijd voor je klaar.

Nieuwbouwwoningen

In nieuwbouwwoningen is het belangrijk om de sierpleister op de juiste manier te gebruiken. Wanneer je het verkeerd behandeld zullen je muren gaan scheuren en kunnen er stukken uit je pleisterwerk vallen. Dit is natuurlijk zonde van al het werk. Bovendien kost het ook nog eens extra geld.

Zorg ervoor dat je sierpleister niet aan extreme temperatuurverschillen wordt blootgesteld. Wanneer er aanzienlijke temperatuursschommelingen zijn kan het zijn dat het materiaal niet goed hecht doordat het te snel of juist te langzaam droogt. Zorg er daarom voor dat de woning gedurende de droogtijd altijd rond dezelfde temperatuur is. Wordt er bijvoorbeeld 4 mm aangebracht. Zorg dan dat de temperatuur 4 dagen lang ± hetzelfde is. 20 graden is ideaal.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier