Beton Ciré Amersfoort

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat ons Beton Ciré aanbrengen.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een stucmiddel gebaseerd op beton. Het materiaal is oerdegelijk, erg duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Dat is ook de reden dan Beton Ciré zo populair is geworden de afgelopen jaren. Het wondermiddel geeft een elegante, sfeervolle en tegelijkertijd een hygiënische uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat het niet alleen duurzaam en erg sterk is, maar ook dat het waterdicht is. Hierdoor is het goed te gebruiken in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Een ander voordeel van het gebruik van Beton Ciré in de badkamer is dat je geen voegen meer hebt, zoals je dat bij tegels wel hebt. Wat is daar dan het voordeel van? Voegen zijn vaak broedtplaatsen voor schimmel. Nu je geen voegen meer hebt kan de schimmel veel moeilijker plaatsnemen in je badkamer. Het is dus erg onderhoudsvriendelijk.

Het is een erg kostbaar product. Wanneer je nog nooit hebt gewerkt met dit middel raden wij het aan om een vakman van Stukadoor Amersfoort in te huren. Foutjes kunnen namelijk erg kostbaar zijn. Bel daarom vandaag nog via

 

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Beton Cire

Waarom kiezen voor beton ciré?

Beton Ciré heeft verschillende voordelen en is momenteel een van de meest populaire materialen voor het stucen van badkamers en keukens. De voordelen van Beton Ciré zijn:

 • Zeer hygiënisch
 • Naadloze afwerking
 • Elegante en moderne uitstraling
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Geldt voor muren, vloeren en plafonds

Over het algemeen is het een zeer goede keuze om verschillende kamers van uw huis te vullen met Beton Ciré.

Welke kleuren Beton Ciré?

Beton Ciré is in veel verschillende kleuren te bestellen. Het is zelfs in metaalstuc kleuren te bestellen. Dit maakt het product uniek ten opzichte van andere stucmiddelen. Wil jij bijvoorbeeld een stoere industrieële wand in je woonkamer of bijvoorbeeld bij je trap? Dan kun je er voor kiezen om een metallic Beton Ciré kleur te gebruiken. Dit ziet er geweldig uit in verschillende ruimtes zoals, slaapkamers, badkamers, keukens of bijvoorbeeld op de overloop.

Je kunt kiezen uit diverse basiskleuren, of RAL- of NSC-kleuren. Zo is er altijd een kleur die bij jouw interieur past.

Wil jij je muren in Beton Ciré laten stucen? Kies dan voor een van de specialisten van Stukadoor Amersfoort.

RAL-kleurenkaart
Ondergronden beton cire

Welke ondergronden?

Door de prachtige samenstelling die dit middel heeft, kan het op een groot aantal diverse ondergronden worden gebruikt. Hij is waterafstondend en sterk genoeg om in iedere kamer van je huis te plaatsen.

Hierdoor kun je Beton Ciré zelfs op de meest vochtige plekken in huis aanbrengen. Denk hierbij aan je badkamer, maar ook je keuken of bijkeuken natuurlijk. Niet alleen wanden, maar ook vloeren en plafonds zijn zeer geschikt als ondergrond voor Beton Ciré

Wil jij je badkamer, toilet of keuken laten stucen? Kies dan een kleur en materiaal dat past bij jouw wensen. Wij helpen je graag met het aanbrengen van het stucmiddel. Vraag vannog een gratis offerte op bij Stukadoor Amersfoort.

Prijs

Je bent vast overtuigd van de prachtige eigenschappen die Beton Ciré heeft. Echter komt dit ook met zijn eigen kosten plaatje. Het is een relatief duur product ten opzichte van andere stucmiddelen. Het voordeel is dan ook dat het kras- en stootvast is, maar ook water afstotend en in iedere kleur te verkrijgen.

Prijzen zijn op aanvraag omdat de prijzen altijd erg verschillen afhankelijk van je wensen. Zo zijn de hoeveelheid die nodig is, de kleur en het aantal uren dat nodig is om het aan te brengen van invloed op de prijs. Het is de moeite waard om voor Beton Ciré te kiezen door de vele voordelen die het product kent.

Het is aan te raden om niet zelf aan de slag te gaan met het product als je het nog nooit zelf hebt aangebracht. Dit kan fout gaan en zo veel onnodig geld kosten. Huur liever een vakman in. Kies bijvoorbeeld voor één van onze ervaren werknemers. 

Vraag je gratis offerte vandaag nog aan.

Stukadoorslamp

Tarieven

Op aanvraag

 

Bel 0341 12 34 56

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

  1. Jouw NAW gegevens
  2. Je telefoonnummer
  3. Geef aan wat er moet gebeuren
  4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier