Sierpleister Amersfoort

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat sierpleister aanbrengen

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een decoratief soort stucwerk. Sierpleister is in verschillende structuren te verkrijgen. Zo is er altijd een sierpleister die bij jouw wensen past. Je kunt je woning laten stucen en gladde, egale wanden laten aanbrengen, maar je kunt dus ook kiezen voor een stucwerk waar structuur in zit. Vroeger was dit erg populair en je ziet het steeds vaker terug komen in nieuwe woningen.

Sierpleister bevat bijvoorbeeld granietkorrels die zijn gemengt met het stucwerk. Hierdoor onstaat een regelmatige structuur. Een bijkomend voordeel van sierpleister is dat het zeer stootvast is. Mocht er toch schade ontstaan, dan is het makkelijk te herstellen. Eén van de grootste voordelen van sierpleister is dat het direct in een kleur naar keuze kan worden aangebracht.

Heb je interesse gekregen in een sierpleister, maar weet je nog niet zo goed wat bij jouw woning past of welke mogelijkheden er zijn? Laat één van onze experts jou adviseren.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

sierpleister

Soorten sierpleister

Er zijn vercsheidene soorten sierpleister te bestellen. Je kunt denken aan structuren zoals bijvoorbeeld:

Spachtelputz (eventueel met glitter)
Granol
Rustieke Putz

Om er een goed beeld bij te krijgen komen wij graag langs om de verschillen te laten zien. Ze hebben allemaal nagenoeg dezelfde eigenschappen. Het grootste verschil is de structuur van de korrel. Wij komen graag bij u langs om het verschil te laten zien, bel:

Welke kleuren sierpleister?

Zoals eerder benoemd is dit één van de grootste voordelen van sierpleiser. Je kunt iedere denkbare RAL-kleur gebruiken met sierpleister. Dit scheelt achteraf veel moeite met het schilderen van jouw woning. 

Ben je na een tijdje toch klaar met de kleur die je hebt gekozen? Maak je dan vooral niet druk. Het is makkelijk over te schilderen, maar je kunt ook kiezen voor latex spuiten. Met het latex spuiten van je muren wordt de verf beter verdeeld dan met een roller.

Ook als je sierpleister zijn glas verliest kun je het prima overschilderen. Zelfs als het wat ouder is. Je bent er dus van verzekerd dat je woning altijd de kleur krijgt die het beste bij jou past!

Overtuigd van sierpleister? Laat ons helpen met het aanbrengen van sierpleister.

RAL-kleurenkaart
Gespoten wanden

Welke ondergronden?

Sierpleister aanbrengen is geen eenvoudige taak. Voordat het aangebracht kan worden moeten de wanden eerst saus klaar afgewerkt worden met stucmiddel. Nadat het gedroogd is kan de sierpleister op de wanden worden aangebracht. Wil je het zelf proberen? Of ga je toch liever voor een vakman? Dit kan veel geld schelen, wanneer je een fout maakt en het opnieuw moet laten aanbrengen ben je vaak duurder uit.

Wil je dat wij het voor je doen? Dan verzekerd stukadoor Amersfoort je er van dat je muren klaar zijn om geverfd te worden wanneer wij er klaar mee zijn. Voordat wij de sierpleister aanbrengen zorgen wij dat de ondergrond op de juiste wijze is bewerkt met de juiste primer. Zo ben jij verzekerd van het beste eindresultaat.

Wil je het mooist haalbare resultaat? Dan adviseren wij om saus klare wanden aan te brengen voordat je aan de slag gaat met een sierpleister. Zo weet je zeker dat de muur overal de zelfde structuur heeft.

Hulp nodig? Bel ons via onderstaand telefoonnummer.

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier