Gipsornamenten Amersfoort

Geef je woning een nieuw aanzicht, plaats gipsornamenten 

Wat zijn gipsornamenten?

Gipsornamenten zijn decoratieve lijsten voor het aanbrengen van karakter aan je woning. De ornamenten kunnen als kooflijsten worden aangebracht, maar kunnen ook gebruikt worden om de plaats van de hanglamp sierlijk af te werken.

Kooflijsten zorgen voor een mooie soepele overgang van wand naar plafond. Deze lijsten staan mooi in nieuwbouwhuizen, maar ze zijn ook zeker te verkrijgen in de stijl die bij een klassiek herenhuis hoort. Je kunt de lijsten uitkiezen en afstemmen op de stijl en het bouwjaar van jouw woning.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

plafond roset

Rozetten

De afwerking rondom de lampen aan plafonds en wanden worden ook wel rozetten genoemd. Deze ornamenten zijn in verschillende formaten en stijlen te bestellen. Van klassiek tot modern en van groot tot klein. Er is altijd wel een rozet die aanlsuit bij de stijl van jouw woning.

Er zijn tientallen soorten wand- en plafondrozetten te bestellen. Ieder met zijn eigen unieke maat of patroon. Erg handig natuurlijk. Wanneer je een kleine kamer hebt, wil je waarschijnlijk geen groot rozet. Dit maakt je woning optisch kleiner. Maar als je een grote woonkamer hebt, dan wil je ook geen klein rozet aan je plafond hangen omdat hij anders niet opvalt. Deze rozetten kunnen een leuk accent toevoegen aan het interieur

Deze rozetten stucen wij weg alsof ze al jaren in het plafond zitten. Wil jij ook karakter toevoegen aan je huis? En weet je niet hoe je gipsdecoratie het beste kunt aanpakken, maak dan nu een afspraak met een Stukadoor Amersfoort.

Kooflijsten

Een kooflijst is bedoeld om de overgang van muur naar plafond op een sierlijke wijze af te werken. Deze ornamenten verschillen dan ook sterk van stijl. Je kunt je voorstellen dat een jaren 30 woning een andere stijl geniet dan een jaren 60 woning. Het maakt ook niet uit of het een herenhuis, een grachtenpand of een rijtjeshuis is. Kooflijsten zijn is zoveel verschillende stijlen te bestellen dat er altijd wel één bij jouw woning past.

Deze lijsten zijn ook in verschillende lengtes en breedtes te bestellen. Dit geeft je de keuzevrijheid om jouw woning in te richten zoals jij dat mooi vind. Je kunt de kooflijsten wit laten, maar je kunt ze ook in een kleur naar keuze schilderen. Deze lijsten garanderen in ieder geval een soepele overgang van je plafond naar je wanden.

Het zetten van kooflijst is een zeer nauwkeurige en complexe taak. Het is daarom altijd aan te raden om een ​​professional in te schakelen. Wil je dat wij het doen? Bel dan voor een afspraak.

Kooflijsten

Tarieven

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Amersfoort

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier